Slobozia zilei de 5 noiembrie 2019 – orașul copiilor mărturisitori

Ieri, 5 nov. 2019, în Slobozia, Maica Domnului și-a adunat copiii spre bucuria lor și a părinților lor.  

Au fost sute de tineri? Au fost mii? Așa a părut a fi când bucuria lor a umplut bulevardul Sloboziei.

Au avut și 19 copii din satul nostru ocazia să se bucure, să înțeleagă realitatea mulțimii drept-credincioșilor și să afle că de veacuri, tot așa, strămoșii lor au cinstit sfintele icoane, sfintele moaște și sfintele odoare - spre mărturia credinței în Dumnezeu Cel Viu Care nu încetează să-și recruteze lucrătorii și mărturisitorii din toate vremurile, prin darurile Sfântului Duh date lor spre mângâiere.

Astăzi, în școală, copiii povesteau, și povesteau, și explicau... și evident, entuziasmați, exagerau, iar colegii lor ascultau și se mirau - ba credeau, ba nu credeau. 

Bucuria acestui mic spectacol al impresiilor după "o plimbare cu alți copii credincioși și cu părintele" arată potențialul lor de mărturisitori. 

Cu adevărat, copiii noștri mai au nevoie de astfel de împreună-bucurii în același duh, prin mediul bisericesc, organizat cu suflet, pentru Domnul, pentru Maica Sa, pentru sfinți și pentru micii lor prieteni - copiii și tinerii noștri.

De aceea ne așteptăm la o mai mare susținere a creștinilor din parohia noastră în activitățile cu ei, dar și la o mai multă atenție la nevoile lor sufletești și psiho-sociale, îndemnându-i regulat spre Sfânta biserică.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...