Copii și cretă colorată în curtea bisericii

Copiii din Grupul de cateheză al parohiei noastre au participat în cinci echipe la un concurs ad-hoc de desene "pe asfalt". Pentru ca bucuria să fie deplină, tematica a fost la alegerea copiilor, însă majoritatea au găsit potrivit să deseneze în duhul locului în care se aflau. Așadar, am premiat pentru creativitate, pentru lucrul în echipă, pentru concept artisitc.

S-au desenat biserici în tricolor cu denumirea "Biserica română", un copac numit "Biserică și creștinism", biserica parohială cu hramul "Sfinții Împărați Constantin și Elena", copii cu acadele pe un câmp cu flori, însorit. De altfel, soarele zâmbitor nu a lipsit din niciun desen, ceea ce arată că la această grupă de vârstă, 3-11 ani, copiii se bucură din plin de firescul zilei, de soare, de cer, de Domnul și unul de altul.

Echipa câștigătoare a primit două icoane, iar ceilalți copii au primit câte un medalion cu Maica Domnului - fetele și câte o cruce de binecuvântare - băieții. A urmat agapa de sfârșit, ca de fiecare dată, pentru care mulțumim credincioșilor noștri pentru sprijinul acordat săptămânal.

În acord cu tema aleasă, copiilor li s-a explicat diferența dintre biserică - lăcaș de comuniune și închinare și Biserica - comunitate de credincioși ai lui Hristos și împreună cu Hristos, în biserica lăcaș.

Grupul de cateheză își desfășuară activitatea în fiecare Duminică, după Sfânta Liturghie, între orele 12:00 și 13:30.

Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...