Parohia Răzvani are un nou slujitor

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte VINCENȚIU, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, în data de 21.12.2017, PC. Pr. Mihail Zotta, protopop al Protopopiatului Lehliu, a dat citire Deciziei de numire a Pr. SANDU CONSTANTIN-NICOLAE în postul de Preot Paroh la Parohia "Sfinții Împărați Constantin și Elena" - Răzvani, localitatea Răzvani, Protopopiatul Lehliu, județul Călărași.

Instalarea în Parohie a avut loc după săvârșirea Tainei Sfântului Maslu de către PC. Pr. Mihail Zotta, protopop al Protopopiatului Lehliu, PC. Pr. Andrei Cornel-Vasilică (Parohia Ogoru), secretar al Protopopiatului Lehliu, PC. Pr. Ștefănescu Bogdan-Lucian (Parohia Lehliu-Gară), PC. Pr. Alexa Vladimir-Cătălin (Parohia Buzoieni) și PC. Pr. Sandu Constantin-Nicolae (Parohia Răzvani).

Pr. Sandu Constantin-Nicolae este originar din satul Iancu Jianu, jud. Olt. Este căsătorit și are trei copii. În iulie 2013 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă "Justinian Patriarhul" din București cu lucrarea de licență "Tinerii post-moderniști. De la nihilism spre viața în Hristos". Din anul 2012 este profesor de religie la Școala Gimnazială Nr. 1 și la Liceul "Alexandru Odobescu" din Lehliu-Gară, jud. Călărași. În prezent este profesor titular la catedra de Religie a Liceului "Alexandru Odobescu". Având o formare profesională bazată pe comunicarea cu tinerii și copiii, Pr. Sandu Constantin-Nicolae își propune să dinamizeze comunicarea formativ-constructivă dintre Biserică și tineri, angajându-i pe aceștia în desfășurarea cultului divin, dar și în diverse activități specifice, în vederea formării caracterului moral-religios și a conștiinței de apartenență la o comunitate hristocentrică.
Se încarcă
0%
încărcat
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...